Zdravé a krásne vlasy na počkanie – MARK face and body Preskočiť na obsah
Zdravé a krásne vlasy na počkanie

Zdravé a krásne vlasy na počkanie

Ahoj kočka, 

viem, že mať nádhernú, bohatú a zdravú hrivu nie je vôbec jednoduché. No pokiaľ sa o svoju korunku krásy náležite nestaráš, nemôžeš očakávať závideniahodné výsledky. Hoci obchody ponúkajú nekonečné množstvo šampónov, kondicionérov, masiek, olejov či sprejov, ktoré sľubujú famózne výsledky na počkanie, v širokej ponuke týchto zázrakov vôbec nie je jednoduché zorientovať sa a vybrať ten najlepší. Navyše, hneď ako ich začneš skúmať a porovnávať zistíš, že všetky obsahujú množstvo syntetických zložiek. Ak ťa preto už zunovalo hľadanie tých správnych prípravkov a preferuješ prírodné zloženie mám pre teba skvelú správu! Vymyslel som pre teba novú masku na vlasy MARK Rosemary hair mask, ktorú si okamžite zamiluješ!

Zloženie, ktoré ťa dostane

Základnou ingredienciou masky sú výťažky z rozmarínu v podobe hydrolátu a esenciálneho oleja, ktoré podporujú rast vlasov a bojujú s ich vypadávaním a tvorbou nepríjemných lupín. Bohato zastúpené oleje (argánový, panenský kokosový a hroznový) vracajú vlasom lesk a vitalitu, pomáhajú predchádzať rozštiepeným končekom, uľahčujú rozčesávanie a chránia vlasy pri tepelnej úprave. Ďalšou zložkou masky je kondicionér Honeyquat, ktorý je vyrobený z výťažkov medu. Ten posilňuje vlasy, zlepšuje ich štruktúru a odolnosť a dodáva im oslnivý lesk. V neposlednom rade sa v maske nachádza aj Pantenol, známy aj ako vitamín B5, ktorý pomáha spevňovať štruktúru vlasu, zlepšuje ich elasticitu a hĺbkovo ich hydratuje. Vďaka svojím dezinfekčným účinkom má navyše maska priaznivé účinky aj na problematickú pleť a pomáha redukovať kožný maz či rôzne kožné ochorenia.

Čo môžeš od masky očakávať?

Vďaka jedinečnému prírodnému zloženiu budú tvoje vlasy už po prvom použití lesklejšie, vyživené a hydratované a ľahšie rozčesateľné. Pri pravidelnom používaní eliminuješ výskyt nechcených lupín, ako aj mastnotu pokožky hlavy. Vlasy budú rásť rýchlejšie a budú prirodzene zdravé. ;) Keďže sa v maske nenachádza voda, ani žiadne syntetické vône a farbivá, pokojne ju môžeš nechať pôsobiť aj niekoľko minút. Ak však máš jemné vlásky, tak masku použi len ako kondicionér a opláchni ju už po 1-2 minútach.

Pre viac tipov na správnu starostlivosť o vlasy si prečítaj aj moje blogy Starostlivosť o vlasy s MARKom5 prekvapivých trikov, ako v lete chrániť vlasy, kde ti poradím ako tvoje vlasy zostanú krásne a zdravé aj po záťaži spojenej so silným slnkom, morom a teplom :)

Tvoj MARK

Predchádzajúci príspevok Ďalší príspevok