Tip na darček pre kamošku, sestru, mamku alebo priateľku – MARK face and body Preskočiť na obsah
Tip na darček pre kamošku, sestru, mamku alebo priateľku

Tip na darček pre kamošku, sestru, mamku alebo priateľku

Ahoj scruberka,

aj teba začína pomaly prepadať panika čím tento rok prekvapíš svoju kamošku, sestru alebo mamu? Ani tentokrát ťa nenechám v štichu! Urobil som pre vás menší prieskum medzi svojim vernými fanynkami. Tie mi prezradili, čo by ich na tohtoročné Vianoce najviac potešilo. Verím, že tu nájdeš inšpiráciu nielen ty, ale aj zopár mužov, ktorí hľadajú vianočné darčeky pre svoje polovičky.

Vianočná novinka - kávový peeling MARK Coffee Chocolate & Orange opantá aj tú najväčšiu ľadovú kráľovnú nádhernou vôňou pomaranču a čokolády a prebudí v nej jedinečnú vianočnú atmosféru. Táto zimná limitka jej vyčarí Vianoce priamo v kúpeľni a zanechá jej pokožku zamatovo jemnú a voňavú!

    Skvelým darčekom môže byť aj prírodná pleťová voda MARK face water Neroli. Má tri použitia – okrem toho, že pleť čistí, možno ju použiť aj na jej osvieženie a takisto ako vlasové tonikum. Spája v sebe regeneračné a ošetrujúce účinky, ktoré blahodárne pôsobia na všetky typy pleti.

      Ako bonus odporúčam doplniť vianočný balíček MARK Fusaklami, ktoré dokonalo napomôžu ochrane zdravej a krásnej pokožky nôh. Vo veselých unisex ponožkách na každodenné nosenie sa bude každá cítiť štýlovo krásna, no najmä pohodlne.

        Pokiaľ chceš darovať balíček produktov značky MARK face and body, pozri sa do ponuky vianočných setov. Nájdeš tam kombinácie viacerých produktov v štýlovom vianočnom balení za zvýhodnenú cenu! Pri objednávke do 3. decembra použi zľavový kód VIANOCE2017 a uplatní si mimoriadnu zľavu 10% na všetky vianočné sety

        EXTRA TIP! Skvelým darčekom pre každú po zdraví a kráse túžiacu dámu je aj Fitness diár 2018 od Fitshaker. Tento diár je výbornou pomôckou nielen na ceste za zdravším a krajším telom, ale aj šťastnejším životom. Určite by nemal chýbať v kabelke žiadnej scruberky!

        Verím, že som ťa inšpiroval a že tvojim blízkym pripravíš také darčeky, ktoré im budú robiť radosť! Príjemné nakupovanie,

        Tvoj MARK

        Predchádzajúci príspevok Ďalší príspevok